Pentru vizitatori si clienti

Produsele de pe acest blog se pot executa la comanda in culoarea si marimea dorita, dar si alte modele decat cele prezentate dupa cum doreste clientul si dupa diagrama data. Daca va place si va doriti un produs de pe blogul nostru nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail camiro9269@yahoo.com sau tel. 0753 420 899

Multumesc!

Traducere/Translate

sâmbătă, 23 februarie 2008

Gand de primavara


Albul zapezii a fost alungat de mult de ghioceii ce au rasarit totusi prea timpuriu, cei mai curajosi alungand primii iarna departe, departe...pentru a lasa loc invierii naturii.
Astazi primavara parca isi doreste din ce in ce mai mult sa alunge de tot iarna, luptand din rasputeri pentru acest lucru, scotandu-si sabia din razele de soare palid si despicand norii negri si grei care au mai ramas din luna neagra pentru a face drum caldurii spre pamant sa-nvie coltul ierbii. Vantul racoros ce adie aduce cu el miros de primavara, zambet pe buze si ciripitul vrabiutelor, ce au stat zgribulite pe sub stresini cand gerul era rege peste natura.
Natura se trezeste din amorteala incet , incet, spunand bun gasit pasarilor, florilor, raurilor si copacilor inviorati de razele blande ale unui soare inca palid. Pe ici pe colo inca se mai zaresc pete mari de zapada de sub care, firicele subtiri de apa hranesc pamantul negru si rece inca. O floricica intr-un colt mangaiat de caldura razelor de soare isi dezgoleste capul de giulgiu ei verde, devenind clopotel de argint aplecat peste pamantul inca inghetat. Vrabiutele-mi ciripesc fericite la geam anuntandu-ma ca primavara razbeste peste anotimpul alb si rece ce-a domnit pina acum peste natura.
Primavara aduce cu sine o noua viata, totul incepe sa se trezeasca la viata, totul renaste de sub mantia rece si grea a iernii ce tocmai s-a dus. Norii pling de fericire ca au putut alunga greutatea de plumb rece al iernii. Ploua marunt, lacrimile cerului spala pamantul de ultimele urme ale iernii. Adie vant de primavara cu miros de primavara.
Vine primavara....!

Niciun comentariu: